Dermals, Wat kun je er allemaal mee?

Gepubliceerd op 30 oktober 2018 om 19:11

Dermals, wat kun je er allemaal mee?

Dermals, de kleinste piercing die er is. Hij is met zijn dermal ‘anchor’ anders dan de andere piercings en kan vrijwel overal op je huid worden geplaatst. Daarmee biedt de dermal een heel nieuw palet aan mogelijkheden.
Één dermal als piercing

Laten we met de simpelste mogelijkheid beginnen, en dat is natuurlijk één dermal piercing. Dankzij het anchor, dat de huid niet hoeft te doorboren maar tussen de tweede en derde huidlaag wordt geplaatst , kan deze vrijwel overal gedragen worden. Met name op de borst is bij vrouwen een veel voorkomende keuze.

Meerder dermals als piercing
De mogelijkheden worden pas echt breed als je met meerdere dermals begint te werken. Je kan (kleine) figuurtjes maken, gaan werken met de verschillende dermal toppen en opnieuw is vrijwel het hele lichaam geschikt. Je eigen fantasie (en een zeker gevoel voor praktisch draaggemak) is the limit.

Dermal als toevoeging aan je tatoeage
De laatste trend is om je dermal(s) als toevoeging te gebruiken voor bestaande tatoeages. Met alle verschillende mogelijkheden die de verschillende kopjes met zich meebrengen kan je op de meest waanzinnige of juist zeer bescheiden wijze je tattoo een extra impuls geven. Ook hier is alleen je eigen fantasie de grens.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.